Pots configurar el correu electrònic tant en POP3 com en IMAP.

Les dades que necessites per configurar el correu electrònic és:

• Nom del servidor d'entrada i de sortida: mail.nomdedomini.com
  • Nom d'usuari: adreça de correu electrònic complerta
  • Contrasenya: la contrasenya que hagis posat al correu electrònic quan l'has creat

Un cop tinguis aquestes dades a mà ja pots configurar el teu compte de correu.

Et recomanem que el configuris utilitzant encriptació SSL per assegurar que les dades viatgen encriptades.

ës important que configuris que el servidor de sortida requereix autenticació per contrasenya.